Post by wingmemalildia on Feb 7, 2022 21:47:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon Sim Online: Be A Dragon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon Sim Online: Be A Dragon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz resurs kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ Dragon Sim Online: Be A Dragon 2022 version ▞▞▞
Gözəl oyun zəhmlidir və mən bütün patronlarla mübarizə apara bilərəm, lakin asan patron titan kimi görünür, lakin buzlu insan hər halda daha çox yer müdiri əlavə edə bilərsiniz?
Salam yaradıcılar! Bir az bildirmək istəyirəm ki, ELANLAR Həddindən artıq çoxdur! HƏR BİRİNƏ GÖZLƏMƏKDƏ bu məni oyundan qovur! Bunu düzəldin! Amma başqa cür çox gözəl oyun, mən onu uzun müddətdir dostumla oynayıram.
Çox gözəl və xoşdur ki, sizin nifrət etdiyiniz şey sizin axtarışınız olduğunu söyləməməsidir ki, şeylər mini xəritədə deyil, xəritədədir.
Yaxşı, mən bu oyundan darıxıram! Vəhşi sənətkarlıqda olduğu kimi oturub uzanıb uzana biləcəyiniz animasiyalar yoxdur! Ev heyvanları belə yoxdur! Zəhmət olmasa ev heyvanları, animasiyalar və daha bir neçə dəri əlavə edə bilərsiniz! Bu, bu oyunu çox daha yaxşı edərdi! təşəkkürlər.
Bu oyunu və onun super əyləncəsini oynamaqdan həqiqətən zövq alıram. Oynamağınızı tövsiyə edirəm. Ancaq ən çox zövq alacağım bir şey yeniləmədir. Budur mənim fikrim: Yeni bir ada, patronu olan "meşə" və bir adaya daxil olan hər şey. Və əjdahalarınızı istədiyiniz kimi fərdiləşdirə və rəngləyə bilərsiniz. İstəyirəm ki, hamı eyni şey deyil, insanlar yaradıcı olsunlar. Zolaqlar, polka nöqtələr və ya başqa bir şey kimi naxışlar əlavə edə bilərsiniz. Bu yaxşı səslənir?
Smoczy Symulator Online Symulacyjne fwze
Mən oyunu bəyənirəm amma musiqi əhval-ruhiyyəni öldürdü və mən də o musiqini sevmirəm VƏ daha çox dəri istəyirəm.( əjdahalar pisdir mən onları şəxsən bəyənmirəm )
Bu oyun həqiqətən gözəldir, lakin daha yüksək səviyyəli insanlar sizi dayanmadan öldürür...və mən onlayn olanda mənim oyunum yazmır...əks halda bu oyun daha gözəldir.. Zəhmət olmasa, tərtibatçılar mənə kömək edin, xahiş edirəm
Mən bunu bəyənirəm amma inkişafımı itirdim çünki insanlar bu oyunda ms öldürməyə davam edir və mən irəliləyişimi itirməyə davam edirəm buna çox nifrət edirəm!!!!😡😡😡😡😡😡
Çox gözəldir men bu oyun da 400 yüz səviyyəyə e cix idim ama qardaşim başqa oyun lukle dedi indi öz teloofonu var indi yükleyirem
gözəl
Mən bu oyunu bəyənirəm, amma sən necə daha yüksəklərə qalxırsan və üstəlik evimiz səmadadır.
Bu oyun ən azı mənim üçün olduqca darıxdırıcıdır. Hekayə xətti yoxdur, sizi motivasiya edən tək şey tapşırıqlardır. Əjdahadakı qrafika yaxşıdır, lakin mühit kifayət qədər darıxdırıcıdır. Bu və bu tərtibatçı tərəfindən hazırlanmış bəzi digər sim oyunlarını oynamaqdan çox asanlıqla darıxıram. Mənim çayım deyil, bəzi başqa oyunçular bundan həzz ala bilər.
Reklam olmasaydı, daha yaxşı olardı. Reklamlar məni oyundan uzaqlaşdırır, ona görə çox nadir hallarda oynayıram. Zəhmət olmasa bunu düzəldin. Əks təqdirdə oyunu bəyənirəm, lakin reklamlar onu multiplayerdə oynanılmaz edir.
Coooooooox maraqli oyundur😀😃😎👍
Məni ən çox incidən odur ki, şirkət bu oyunu tərk etdi və bizi Wild Sim üçün yeniləmələrlə bombaladı. Bu oyun mükəmməl ola bilərdi - əgər insanlar onun qrafikası, kvestləri, dəriləri və ya əjdaha növləri ilə işləsəydilər. Mən bu oyunu çox sevirəm və ilk dəfə yüklədiyim gün onu bitirdiyim üçün nə edəcəyimi bilməsəm də, yenə də sadəcə uçmaqdan və hər şeyi yandırmaqdan həzz alıram.
Yalnız bu qədər aşağı qiymət verin, çünki reklam vaxtı çox oyunçunu olduqca oynanılmaz edir. Mən bu oyunu sevirəm, lakin onlayn multiplayer rejimindəki reklamlar həqiqətən də sadəcə banner reklamlarına və ya başqa bir şeyə çevrilməlidir ki, hər dəfə baş verəndə sizi oyundan qovmasınlar. Bu dözülməzdir.
Pro: Mən artıq bir neçə aydır ki, bu oyunu oynayıram və buna bənzər bir şeyə rast gəlməmişəm. Mən bu oyunu dostlarımla oynamaqdan və yeni 1-lər hazırlamaqdan zövq alıram. Siz öz əjdahalarınızı bir neçə onlarla əjdaha dərisi və 4 quşa bənzər əjdaha dərisi ilə fərdiləşdirə bilərsiniz. Eksiler: menyulara yalnız reklam göstərmək üçün daxil olduğunuz zaman oyun sizi tez-tez qovur. Bu, "Serverə qoşulma vaxtı bitdi" deyən bir server xətası göstərir. Bu, tam olaraq nə deməkdir? 🤔 Mən 4-ü dəqiq bilmirəm amma... oyundan həzz alın. 🥰
Mən multiplayerə keçməyə çalışıram multiplayerdə reklamları düzəldin multiplayerdə pis reklam olanda sizi təpikləyir bu axmaqlıqdır ondan qurtulun
Simulador de Dragões Online Simulação ogsh
Simulador de Dragões Online Simulação ogsh
TRANSFORMERS: Skapt til Kamp Action ssh
5☆ lakin siz hündürlüyü dəyişdirmək üçün seçim əlavə edə bilərsiniz: körpə ölçüsünə böyüklərdən 2x böyük ölçü və yuvanızı dəyişdirmək üçün seçim. Bundan əlavə, mən bu oyunu sevirəm və elementlər üçün daha çox bacarıq qoysanız, bu da epik olardı! bəlkə atəş növünün də partlama bacarığı olardı və buz növü də çoxlu buz sarğıları kimi qoyub hədəfi dondurmaq istəyən və torpaq növü böyük bir zəlzələ edərdi və külək növü xəyalları çağırardı və bu bacarıqları əldə edərdiniz. lvl 11-də
Onun yaxşısı və pisi Mən bu oyunu çox sevirəm, o qədər əyləncəli və əyləncəlidir və mən bütün dəriləri sevirəm. amma pis olan odur ki, nə vaxt multi-player oynamağa çalışsam, bu, mənə imkan vermir... və xahiş edirəm, daha çox yeniləmələr edin. Yall vəhşi sənətkarlıqda "əjdaha simulyatoru"ndan daha çox yeniləmələr edir və zəhmət olmasa döyüş bölgəsini və ya ən azı başqa yerləri gedin.
Hər dəfə serverə qoşulduqda bir neçə saniyə qalıram, sonra oyunum bağlanacaq və proqramı yenidən açdığım zaman o, məni bütün oyunu 1-ci səviyyədən yenidən başlatmağa məcbur edir və məlumatımı əldə etmək üçün hesaba daxil olmalıyam və qoşulduğum zaman başqa server hələ də eyni edir, tətbiqimi bağlayır və məni 1-ci səviyyədən yenidən işə salır.
Nə vaxt reklam olanda məni oyundan qovurdu. Və çox yalnışdır.
Mən sevgini sevirəm, onu sevirəm! Bu, hər kəs üçün mükəmməldir, çünki burada hər şeyi edə bilərsiniz və onlayn multiplayerdə o qədər çox dostunuz ola bilər ki, çoxlu dərilər ola bilər və ailə üzvləriniz ola bilər və siz çox uzun müddət oynadığınız zaman lv-niz kimi əbədi olaraq oynaya bilərsiniz. Bu lv kimi görünürdü. max bu mənim bütün həyatımdakı ən heyrətamiz oyundur.Zəhmət olmasa, əylənin, bu, hamı üçün fantastik olacaq və öz dostlarınızla oynayın və ya yeni dost qazanın, beləliklə, mənim dostum ola bilərsiniz, içəridə görüşənədək, sağol!
Mən indiyə qədər belə pis nəzarətlər yaşamamışam... 3-cü sinif nəzarətləri... Uşaqlar, vaxtınızı itirməyin
Mən oyunu bəyənirəm, amma.... xəritəni multiplayer rejimində açdığım zaman BİR FRIKIN ƏLAVƏSİ HƏMİŞƏ GÖRÜNÜR, bu məni başımı ağrıdır, lütfən bunu düzəldin.
Ben inf hesabı aldım quzel oyun bu 2 2000000000000009 bukadar puan!!
Mən çox xoşlamıram. onun nöqsanları var, demək istədiyim çoxlu səhvlərdir.
oyunun funksional olması üçün real təkmilləşdirməyə ehtiyacı var. hər yeniləmə ciddi performans işinin görüldüyünü bildirir və eyni qalır və ya daha da pisləşir. son yeniləmədən bəri mən artıq multiplayerdə hesabları dəyişə bilmirəm. torpaq elementindən istifadə edərək, sürəti çox yüksəltsəniz, hücum həmişə qaçırmağa başlayır və ya hədəfə ilişib qalırsınız, bu oyun 5 ildir. multiplayerdə təkmilləşdirmək və ya kiminləsə dostluq etmək üçün menyuya daxil olmaq hər dəfə reklamı işə salır və reklam sizi pozur.
Mən bu proqramı sevirəm, lakin mənim etmədiyim kiçik bir şey var, siz xəritə və ya xarakteriniz üçün ikona vurmağa getdiyiniz zaman sağa və sola pop-up əlavə edir və onları atlamağın heç bir yolu yoxdur və bu, çox bezdirici olur. Xüsusilə yaxşı iş görməkdən başqa bir neçə saniyə bu menyuda olmağı planlaşdırırsınızsa, siz əla iş görmüsünüz və buna görə də daha beş ulduz alırsınız.
Çox gözəl oyundu amma ağlan ejdaha alov ata bilmir onu düzəldin
Cox laggy bu oyunu sevmirem bu oyun pisdir..
Bu oyun gözəl yükləməyə görər
Dragon Sim Online: Be A Dragon Mô phỏng mim
Bu qədər sadədir. Bu, digər oyunlar kimidir.
ElllllA
Cox gözel oyundu
Düşünürəm ki, hər şey yaxşıdır... mən yeni diino sahəsini bəyənirəm, sadəcə olaraq bir az şiddətlidir və mən vəhşi oyun oynamağı üstün tuturam və bosslar çox qorxulu görünür...
Kyla Gordon ilə eyni problemim var bəli, xahiş edirəm bunu bizim üçün həll edin
Yaxşı oyun!! Mənim bundan xoşum gəlir!! Ağlımda başqa bir yeniləmə fikri var. Bəs əlavə edilən yeni dərilər? Bu əla olardı !! Başqa bir ada, əlavə olunan adalar haqqında nə demək olar? Bu oyunu bəyənin !! Yalnız yeniləmə əlavə olunmadığı üçün 4 ulduz verdim. Onlar əlavə edildikdən sonra 5 ulduz verəcəyəm. Hər halda yaxşı oyun.
Oyun yapışdı az qala telefonumu zibilliyə atdım 😠😡 kaş ki 0 ulduz verə biləydim bu qədər zibildir yükləməyin inan mənə
Oyun sərindir, lakin bununla bağlı yeganə darıxdırıcı şey odur ki, o qədər təcrid olunub, ediləcək çox şey yoxdur və sadəcə çox tənhadır. Ətrafa səpələnmiş daha çox heyvan və ya əjdaha əlavə etsəniz, təşəkkür edirəm. Bütün oyun sərindir.
Bu oyun inanılmazdır və oynadığım yeganə oyunlardan biridir ki, çox sevirəm, həzz alıram və oynayıram və o, batareyamı öldürmür. Bununla bağlı yeganə problemim siz hər şeyi etdikdən sonra olur. axtarış siyahısında bu, bir növ darıxdırıcıdır. Sizin heç bir işiniz yoxdur və bu, daha körpə əjdahalarınız olmasına imkan vermir. İndi vicdanla hər şeyi öldürürəm ki, pul qazanıb dəri ala bilim.😟
Bu, əla oyun və əyləncədir, lakin digər cihazımda hesabım var idi, amma əhəmiyyətsiz səbəblərə görə dəyişməli oldum və nədənsə parolu düzgün ala bilmirəm, çünki bunun bir şey olduğunu düşündüm, amma belə deyil, bərpa etməyə gedirəm və o problem olduğunu və sonra yenidən cəhd edəcəyini söyləyir, lakin bununla da dayanmayacaq və bir neçə ay əvvəl şirkətə e-poçt göndərdim heç bir cavab vermədim, ümid edirəm ki, yüksək səviyyədə idim və yenidən işə başlamalıyam.
boobastik
Sizə deyirəm bu oyun yandı😁 Sadəcə suallarım var. 1) Xəritədə yeniləmə varmı (və ya başqa yeni xəritə?) 2) Keyfiyyət növbəti yeniləməyə qədər artırıla bilərmi? Ümid edirəm yaxşı cavab alacağam 👀.
👍👍👍👍👍👍
Mormaldı yaxsi
BOMBADI ELA YUKLEYIN ela yukleyin hami usaqlar
Onu bir ildən çox oynamağı sevirəm, amma divarın yer üzündəki səhvini düzəltməlisən, bcz yerin altına girə biləcəyim fakt sərin deyil və divarlara ilişib qalan düşmənlər iyrəncdir, lakin daha çox dəri elementləri əlavə edir. bu, ən yaxşısıdır
Bu, ümumilikdə əyləncəli oyundur. Amma mənim problemim odur ki, siz multiplayer serverdə olanda, mən menyunu və ya xəritəni açanda o, əlavə rolunu oynayır və məni serverdən qovur. Zəhmət olmasa bunu düzəldin. Çox sağ ol.
Çox bəyəndim, amma əlaqəni itirəndə hesabımdan çıxmağa məcbur etdim. Onu bərpa edə bilmirəm və hesabıma yenidən daxil olanda məndə olan hər şeyi itirdim