Post by wingmemalildia on Feb 7, 2022 21:50:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Modern War Choppers: Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Modern War Choppers: Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije glitch kovance ▞▞▞
▞▞▞ Modern War Choppers: Shooter 2022 version ▞▞▞
Bila je zelo lepa igra
Zelo dobra igra
Res je fantastično, zato želim sodelovati v igri 🏃♂️
aplikacija za odpadke ni super, prosim jo odstranite
ta dober gsmes'
Froad
Vau.super igra 🔥🔥
Na splošno dobra izkušnja
Ni lepo, ampak dobro
Ta igra ni slaba. Ok, naj vam povem zgodbo, da sem dokončal svoj prenos, kot je ta igra in rekel sem, da je ozadje lepo, vendar igram igro. Čudno se počutim glede grafike, ki je res slaba, zato prosim, razvijalci moški grafike, prosim
Super vandasing aiam happy🤗☺️🤓🤠
povpreč
če je mogoče, povečujte kakovost grafike, če je mogoče. Izboljšajte slike in učinke na visoke stopnje. Naj bo igra hitra in gladka ves čas. Izboljšajte srečanja, konflikte, dejanja, škodo, bitke, tveganja, spretnosti, eksplozije, zrušitve, zadetek, strategija napada in obrambe, ravni, način krvi, orožje, dogodki in natančnost, želim, da je vse to resnično, vznemirljivo in privlačno. Dodajte način obsega z jasno vizijo. Vsak mesec mi dajte nove različice z vsemi izboljšavami zmogljivosti igre. Daj mi nove zemljevide
Super
Mislim, da je to dobra igra
Bghjhdsfh thkhsfkgdhi v prihodnosti se bomo imeli lepo
Dobra igra 👍👍👍👌
Ne deluje pravilno
Bn
Sopar
Zelo dolgočasna igra, ni realistična. Če si želite ogledati ta komentar, prosimo, da ne namestite te aplikacije😡😡😡
Dodajte življenja prosim 💊🔪💱💹🏥🔝🔙🔛🔜🔚🚭 🆒✔
Grafika je odlična, igra je solidna, vendar brez podpore za krmilnik pomeni, da mi to ne gre. Morda bom ponovno namestil to igro, če bo v prihodnosti dodana podpora za krmilnik. Ampak zaenkrat ga odstranim.
Bakwas igra ima prenizko hitrost
Zakaj se igra ne igra na mojem phonw Huawei y5 vse igre
Neverjetno
Veselil sem se igranja, vendar se igra kar naprej zruši na mojem BLU Studio J5. Bil sem velik oboževalec sodobnih bojnih letal, vendar (uredi) np gd company. Še vedno bom igral igro bcz. Dobil bom nov telefon 😂
KENDALL & KYLIE הרפתקאות tjme
Všeč mi je ta igra... Upam, da posodobite svoje nastavitve samo več, ne morete prilagajati samo več... Preprosto sovražim, da je vaš helikopter tako težko pobegnil od drugih igralcev... In samo spremenite čas igranja... Naredite nizek lvl se bori z nizkim ... Ne naredi začetnika v boju s Kendall lvl tako ... Ni pošteno ...
🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁
najslabša igra doslej brez tilt mod 👎👎
Zaenkrat odlične stvari, veselim se več časa z njim. EDIT: 1., kje so moje ligaške nagrade! Zdaj mi je še vedno zelo všeč, vendar potrebuje sistem za rekrutiranje ali dodajanje prijateljev, ujemanje je nekoliko neuravnoteženo, vendar ni grozno, Uredi: hvala za odgovor, nadaljujte z dobrim delom! PS. Vse ocene o tem, da je divjad P2W, so neresnične, jaz sem 100% F2P in sestrelim veliko P2W-jev (^^) ...Dober lov vsem!
To je odlična igra, v kateri uživam
Siciidff1
Modern War Choppers: Shooter অ্যাকশন etln
Zakaj ta igra potrebuje dovoljenje za dostop do datoteke in galerije
Te igre niti ne morem namestiti😂
Hrana
Modern War Choppers: shooter Ação baq
Samo 83 % iger se samodejno odstrani iz prenosa
Krmilna naprava ne more premakniti mojega helikopterja, streljanje pa tudi slabo deluje
Ni...... Kontrolna igra
enake ideje iz njihove druge igre Modern Warplanes, samo druga letala ...
Pozdravljeni, jaz sem 3. stopnje in bil sem v bitki s 15-20 ljudmi, zato prosim dodajte večjo podporo, hvala! Toda obstaja težava, ki je NEMOGOČNA doge izstrelkov, zato prosim, da to popravite, hvala še enkrat!
Ni dobro zame je slabo
Najboljša igra
Zelo smeti, ker je zame vedno napaka