Post by wingmemalildia on Feb 7, 2022 22:00:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Skating Ballerina ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Skating Ballerina IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack zdroj ▞▞▞
▞▞▞ Ice Skating Ballerina 2022 version ▞▞▞
Addy jsou tam tak otravné každou minutu nebo i víc!! Ale je to velmi dobrá hra, tak ji prosím roztřiď òùt@
Skvělá hra 😆mám tyhle hry strašně ráda ale je fakt že je blbý to že oblečení , taneční kroky v této hře jsem za peníze 😣
Líbí se nám to, ale musíme za to tolik platit! Jsme omezeni jen na pár věcí, které bychom rádi měli zdarma!
Nenávidím to. Tančíš jen s jedním klukem, na spoustu reklam.
Čekám na stažení ale věřím že bude dobrá
Není to špatné 🐱
Proč, když si chci stáhnout tuto hru, nejde to
アイススケート・バレリーナ - ダンスチャレンジ・アリーナ ロールプレイング oyoj
Hrozná hra, když jsem si stáhl tuto aplikaci, dívka měla krátké kalhoty velmi krátké a krátké velmi krátké tričko 🙈🙈🙈🙈. I když chci odemknout všechno, co říkám, za peníze a žádné písničky nejsou hezké, všechno je tak špatné😡😡😡👎👎 😒
super hra
Blbe
Je to boží😍
Je to velmi pěkná hra. Důvod, proč jsem ohodnotil pouze jednou hvězdičkou, je ten, že některá místa jsou zamčená. A budete muset platit svými vlastními penězi. Udělejte s tím prosím něco
Ice Skating Ballerina રોલ પ્લેઇંગ aoy
Super truper
Líbí se mi to, ale byl bych rád, kdybychom si s našimi partnery pořádně popovídali...pokud byste mohli dodat, že dám 5 hvězdiček. Ale tahle hra je nejlepší!
Tato hra je jako wow 🤩, když ji hrajete, ale jen to, že některé věci jsou zamčené, k odemknutí musíte použít peníze, což je opravdu nudné 😒 ale je to dobrá hra 😏 Proto ji hodnotit pěti hvězdičkami
♥️♥️♥️👍💖💖💖👍♥️♥️♥️👍💖💖💖👍💛💛💛👍💛💛💛💛💛💛👍💛💛
Miluji tuto hru, protože se můžete bavit oblékat se a dělat spoustu zábavných věcí a můžete se spárovat a vytvořit si vlastní tance. Tuhle hru mám moc rád
nejde mi to zapnout debilni
?? Nejde mi nainstalovat!!!!!
je to nejlepší 😊😄
Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes Toiminta ich
Dobrá aplikace a líbí se mi super, ale pokaždé, když otevřu, zeptají se mě na něco a když stisknu tlačítko, už se neptá, ocel to udělá, když znovu otevřu
Doufám, že se nepřidává za přidáváním 😩😩
Tohle je první hra, kterou jsem kdy viděl! Tato hra je fantastická hra! Této hře jsem dal 5 hvězdiček, protože miluji bruslení ......ale když poprvé nainstaluji aplikaci, otevře se, ale chyba byla smazána mojí sestrou! Pak jsem znovu nainstaloval aplikaci a neotevře se, někdo mi plz řekl, že se neotevírá? Prosím, řekněte mi postup, jak otevřít! Miluju hru a nemůžu bez této hry přežít 😢😢😢
Nesnáším tu věc, kde musíte všechno kupovat! V podstatě vyhrajete jednou nebo dvakrát, ale potom je to buď 2. nebo 3. nebo vůbec nic! A je nepříjemné, že některé tahy vám mohou opravdu pomoci, ale jako byste museli platit nebo se dívat ad, navrhuji, že pro některé triky, uděláte to tak, že když budete sledovat reklamu, necháte si ji.
Špatná hra. Nuda hra všechny jsou zamčené. Hru si nestáhnete. Stáhli jste a ztratili jste 143 MB
Je to bezva hra . Mě se moc líbila . A proto dávám 5 hvězdiček.👏👏
To je skvělá hra ale ty reklamy!!!!!!!! Nestahujte tuto hru, pokud nejste připraveni na neustálé reklamy!!!!!!
Je to super hra, ale jsou tam zamknuté nejlepší věci
Líbí se mi to, ale pak to začalo být nudné a neměl jsi na tom co dělat, nepomohlo mi to naučit se bruslit 😠
pěkná a zajímavá hra. Je to skvělá a romantická hra. Budu šťastnější, když tuto hru zvýšíte a že úrovně by měly být nové a zajímavé
Hra je skvělá, ale 90 procent položek je zamčených 😊😋😘
Miluji tuto hru, ale dávám jednu hvězdu, protože vypadají některé šaty, nejsem šťastný, prosím opravte tento problém, ale miluji tuto hru
Neinstalovat proto že to ani nejde
Je to tak dobré 😍 Je to jedna z nejlepších kokosových her. můžete si přizpůsobit svého bruslaře a dokonce i bruslaře. Je to hra na oblékání, líčení a tanec v jednom. Co nemilovat? Jediná špatná věc, kterou musím o této hře říci, je cena balíčku „odemknout vše“. Nevadilo by mi utratit pár babek za hru, pokud je dobrá. Ale 12,99? to je trochu pobuřující. a odemkněte lázně, nemocnici a pár dalších outfitů zdarma nebo levněji prosím!!!!
Miluju Coco play hry jenom mi vadí ty zámky proto dávám - jednu * ale jinak super 👍
Opravdu se mi tato hra líbí! Líbí se mi různé, jedinečné barvy a oblečení! Líbily se mi barvy vlasů a vlasů, také líčení. Legrační je, že jeden z mých partnerů se jmenoval Evan. Jde jen o to, že chlapci, kteří jsou mými partnery, jsou koketní.. -_-
jeden trvá dlouho, než se můj telefon načte, a umožní vám to udělat doktora, jen když se zraní
Ice Skating Ballerina როლური თამაშები tone