Post by wingmemalildia on Feb 7, 2022 22:06:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Combat: War Planes Online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Combat: War Planes Online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí mnoho coinů ▞▞▞
▞▞▞ Sky Combat: War Planes Online 2022 version ▞▞▞
Sky Combat: War Planes Online მძაფრსიუჟეტიანი oic
Není to tedy špatná hra, ale když se vám v aplikaci pro telefon snaží účtovat 80 liber za letadlo, musíte se divit, jak je to špatné. Existují dva herní režimy, které se velmi opakují. Nelze jít do první osoby, což je také škoda
Ok..skvělá hra miluji grafiku a realistický boj. Ale chce to lepší ovládání plynu..více letadel (f-86 super šavle?? Mig 15?? Všechny kulometné bitvy, snad žádná mapa raket?? A koupil jsem si mig-21(45,00) a upgradoval jsem ho a ot zmizel? Proč? Moje další 4 letadla jsou tam? Nechci utrácet skutečné peníze, když ztratím tryskáče. Kde je místo pro hlášení chyb??? Prosím pomozte. Chcete, abych tuto hru odinstaloval a znovu nainstaloval .. Dostanu všechna svá letadla zpět?
Hrozné, hrozné, hrozné! Ani netahovat!
Nemohu hrát celý zápas Při automatickém hraní aktivního zápasu se zobrazí hlavní menu ... Stává se to pokaždé, když hraji, i když je rychlost připojení k internetu dobrá... S výkonem telefonu není žádný problém.... Prosím vyřešte tuto chybu....👍
Přihlašování do hry je vždy příliš dlouhé. Poté počkejte, až se hra připojí ke službě Google Play. Ne, díky. Příliš mnoho čekání.
Opravit klesající FPS poté, co se někteří hráči přihlásí do bitvy... Je to tak otravné... A FPS klesá po hraní déle než 20 minut...
Hra se mi líbí, ale dělá to problém, když neustále zaostáváte. Dobré ovládání, ale jsou tam chyby a čeká se na novou aktualizaci. Aktualizace! Problém je vyřešen po vašem návrhu a aktualizacích. Děkuji, že jste se ozvali a pomohli vyřešit můj problém. Milujte hru Update #2! Po aktualizaci začala hra padat poté, co jsem ji koupil a od té doby to nefunguje. Už jsem to odinstaloval asi 5krát, dokud jsem to neodstranil úplně.
VAROVÁNÍ: CASH GRAB APP... NEKUPUJTE NIC, JE TO RIZIKO. Hraní je úžasné. Ale účtovat si 35 dolarů za nákup letadla? Směšné ceny. Je to legrace trochu ne tak zábavné. Můžete vylepšovat mizerná letadla, která vám dají, ale jakmile si koupíte letadlo, hodně štěstí při upgradech... neříkám, že to není zábava, ale ceny jsou příliš vysoké. Nekupujte nic, co za ty peníze nestojí. Existují další podobné aplikace, které jsou stejně dobré. Aplikace se sama resetovala, takže všechno moje letadlo, které jsem si koupil, je pryč.
Velmi dobrá hra! Žádné zpoždění a hratelnost je tak úžasná! Ovládání je dobré a hra má dobrou grafiku!
Zaplaceno za letadla, ale ještě nedostáváte? Zkontrolujte problém. Děkujeme za vrácení peněz, ale v té době byla cena letadla tak levná, ale nyní je příliš drahá.
Velmi dobrá grafika pro mobilní hry, skvělé ovládání a hratelnost. Bylo by skvělé, kdybychom mohli přidat přátele a vytvořit tým a vypěstovat si vlastní komunity (jako letky atd.)
Hra má sáček "upgrade point". Když vyhlásím „body za vylepšení“ z události „odměna za odehraný čas“, neobjeví se to v součtu. Upgrade zůstává stejný jako předtím. Totéž se stane, když se podívám na reklamy a postoupím o úroveň výš.
Sky Combat: Kampfflugzeuge PvP Action ksc
Sky Combat: Kampfflugzeuge PvP Action ksc
miloval jsem hru na 3 dny, které mi umožnila hrát. Ke všemu jsem si koupil legendární bednu z obchodu za skutečné peníze, nikdy jsem ji nedostal a právě teď, když jsem se šel přihlásit ke své acct, mě hra nutí znovu si prohrát tutoriály Měl jsem upgrady Zaplatil jsem peníze, proč bych chtěl začít znovu . Už nikdy za tuto hru neutratíte ani cent. Bude smazáno a já si najdu jinou vzdušnou bojovou hru.
Už jsem řekl, že hra sama o sobě není férová hra, ve hře jsem zaútočil na některé příspěvky a zdraví bylo poloviční, ale po příchodu je zdraví opět plné. Vývojáři hry mohou nasadit bota, ale ne takové věci, které zvyšují zdraví, jakmile je útok dokončen.main krása je navržena tak, aby se zdraví všech základen nezvýšilo takovým způsobem. Když spustíte svůj nástavec z místa, odkud nás zasáhnou rakety, budeme se dívat odkud to přišlo, v radaru nejsou k dispozici žádná letadla ani základna, přichází kouzlo .
Hra je dobrá Laskavě vyřešte problém mé internetové připojení je naprosto v pořádku, ale zobrazuje se tato chyba: Nelze se připojit, není připojení k internetu
Až se děti naučí pořádně ovládat asi to bude dobře
Přidejte prosím podporu pro gamepady... Hra se mi líbí, ale bez podpory gamepadů nemohu dát více hvězdiček.
Velmi pěkná hra s opravdu dobrou grafikou. Velmi dobré ovládání. Upřímně je to velmi podobné DCS a War Thunder, což jsou obě hry pro počítače.
Má více chyb než funkcí. Dokonce není možné splnit některé z uvedených cílů, protože splnění nebylo zjištěno, takže nelze získat odměny
Moje hra v zápase neustále padá. Také odměny jsou za zápas příliš nízké. Hraji na Samsung Galaxy S10+, prosím, opravte to.
Hra je docela dobrá a zatracená, ale jak je ukázáno v tutoriálu, raketová kamera není uvedena ve skutečném zápase. Ale rakety jsou dobré
Našel jsem nějakou chybu v obchodě a misi, prostě zmizely, nevidím to, prázdné, opravte to prosím a celkově je to skvělá hra, thx
Pěkné, ale k odemknutí letadla je potřeba příliš mnoho peněz a úrovně byly stejné
Pokusil jsem se nainstalovat tuto hru dvakrát jednoduše proto, že měla slušné recenze a hledal jsem hru jako je tato, nikdy jsem se nedostal přes úvodní stránku načítání. Prostě zklamání.....
Tato hra je skvělá a kromě toho, když jsem ji přeinstaloval, obrazovka po sekundě zčernala na obrazovce načítání, takže to prosím OPRAVTE
Bubble Shooter - pop pop pop Pro příležitostné hráče sdy
Dobrá grafika..ale stále umí mnohem lepší, měl by být přidán pohled do interiéru, ovládání naklonění, klanové funkce, jinak je to opravdu slibná hra! Klouboky dolů
Sky Combat: War Planes Online Akcija oqaj
TONY 100000000000 IJHKG
Nuda, nedostatek ovládacích prvků, reklam a stejně staré platy za hraní b.s, které zahlcují ap store.
Celkem dobrá hra. Potřebuje více map, ale raný vývoj vám umožní proklouznout po nich. Musíte však navýšit peněžní zisky, protože nákup nového letadla je téměř nemožný... vypadá to, že průměrně nemocný musí odehrát 30 až 3000 her, aby si mohl koupit nové letadlo, jak jdete stále výš a výš. Není ideální. Po přidání dalších map a vylepšení obchodu a systému upgradů bude 5 hvězdiček.
Hra se mi líbí, ale přál bych si, abyste mohli používat ovladač. K Vánocům jsem dostal Kishi Razer a nemohu ho použít ve hře. Dobrá létající bojová hra by měla podporovat ovladače!
Mnoho vylepšení v průběhu času. Stále mnoho vážných problémů. Kvůli výraznému zlepšení jsem smazal své předchozí 2 hvězdičky a dal 4 v naději na další zlepšování. Stále mám pocit, že je to obscénně drahé a další obrovské chyby, ale pokud to bude fungovat, může to být na chvíli zábava.
Konečně jsem dostal něco jako toto mistrovské dílo. Poté, co hrál 5 let bojového letadla. Mám tuto hru s mistrovským dílem .Miluji hru a plz přidejte další režim.,😘😍😍ale zastavte prosím ostatní hráče v používání modu
Hratelnost je skvělá a také grafika. Ale jedna věc, které nemohu dát 5 hvězdiček, je funkce party, která umožňuje hráčům hrát společně se svými přáteli ve skupině a vstoupit na stejné bojiště. Doufám tedy, že vývojáři mohou tuto funkci v budoucnu zprovoznit. dík
Graficky vypadá skvěle, ovládání je trochu jiné, než na co jsem zvyklý, ale jinak to vypadá jako dobrá hra
Skvělá hra, skvělá grafika, ale balíčky jsou příliš drahé!
Ahoj, mám otázku, proč se někteří lidé v Íránu nemohou zúčastnit hry?! Íránci nemohou vstoupit do hry s wifi! Měl bys to prosím opravit 😃
Sky Combat: War Planes Online Akcija oqaj
Toto je pětihra, ale prosím opravte tuto chybu, vidím, že letadlo mých nepřátel je stále tam, i když explodovalo, a když se dívám na nepřátelské letadlo, nelétají tak hladce, a také přidejte F-15 a dělejte trysky levnější
Celkově dobrá hra. Potřebuje další vizuální vylepšení, jako je možnost ultra HD, a mělo by být přidáno více letadel. Mělo by být přidáno i hraní s přáteli. Mapy by měly být na výběr.
Zábavná hra 100% a vidím tolik potenciálu, na hraní nepotřebujete peníze, ale jedinou nevýhodou je, že nemůžeme uzavírat soukromé zápasy nebo přidávat přátele, což je smutné, protože chci hrát se svým přítelem, celkově je to dobré , budu hrát dál, dokud to nebude implementováno do hry
Super výplata za výhru, ale slušné ovládání a hratelnost. Vyděláváte haléře po každé bitvě az beden, ale všechno stojí TOLIK. Letadlo stálo skoky ze 4 000 na 40 000 nebo 2 000 zlatých. Než bych dal více než 3 hvězdičky, je potřeba udělat hodně práce